I was wondering if you could possibly help me. I am trying to find some addresses from 1978 for the following locations. Your help would be greatly appreciated. Thank You. Barclay Records, Darne (Le Marais), Eddie Barclay, Studio Aquarium, Harry Cover, Le Nashville, Pigier (Le Marais?), Chevaline (Le Marais), Vins Nicolas (Le Marais), Snax Deluxe (Hotel), Charles Jourdan (Shop), Je me demandais si vous pourriez probablement m’aider. J’essaye de trouver quelques adresses de 1978 pour les endroits suivants. Votre aide serait considérablement appréciée. Merci. Disques De Barclay, Darne (Le Marais), Eddie Barclay, Aquarium De Studio, Couverture De Harry, Le Nashville, Pigier (Le Marais ?), Chevaline (Le Marais), Vins Nicolas (Le Marais), Snax De luxe (Hôtel), Charles Jourdan (Magasin),
TAGS :
Réponse apportée le 04/14/2006  par PARIS Bpi – Actualité, Art moderne, Art contemporain, Presse
Thank you very much for your interest in our library. The Library of Centre Pompidou(Bpi) is an institution dealing with current events. Therefore our holding concerns only topical documents (books, periodicals, audio-visual documents,electronic ressources) and we do not have reference materials which go back as far as 1978.
We suggest that you should contact either The French Postal Museum (Le Musée de la Poste) or The French National Library (la Bibliothèque nationale de France).
Please find below their respective Web sites:
http://www.museedelaposte.fr/
http://www.bnf.fr
Best regards,
Eurêkoi
Bibliothèque publique d’information
Service des réponses à distance
site internet : http://www.bpi.fr
Thème(s) :
Vous aussi vous avez une question ?
POSEZ-NOUS VOTRE QUESTION
Laisser un commentaire
Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *