I am conducting some boxing research. I needed information from one fight that took place in Marseille. The fight:Aug 25, 1929 Primo Carnera-Joe Thomas  Marseilles   From the next day Marseilles newspaper, I need the weights of both fighters and the venue where the fight took place. No photocopies are necessary and an email answer would be great. I would appreciate any help that your library could provide whenever you can get to my request. Merci,
image_pdfimage_print
Réponse apportée le 01/05/2013  par MARSEILLE BMVR de l’Alcazar – littérature jeunesse, bandes dessinées anciennes
Suite à votre question sur « Primo Carnera boxing match in Marseille « , la BMVR de l’Alcazar de Marseille vous répond :
you can find these informations on the website Boxrec.com with browser by name
by example for Primo Carnera
Jo Thomas
Primo Carnera : Size and weight (1m97 pour 122kg)
Jo Thomas Size and weight (height 5′ 11″ / 180cm) no weight
The place : at 3pm 15 in the « Arènes du Prado » in Marseille
In 1929 one newspapper talked about this fight « Marseille matin» two press articles on 25/08/1929 and 26/08/1929
on Aug 25, 1929 Primo Carnera-Joe Thomas : the game took place at 3pm 15 in the « Arènes du Prado » in Marseille but we have’nt find informations about weights . Only that Carnera was winner by stop by the arbitrator at the 4th round .
At the same time several fights took place in the Arènes du Prado there were :
Primo Carnera against Joe Thomas
Laffineur contre Pegazzano
Kid Oliva contre Ugnin
Boffa contre Pons
Boireau contre Andreys
En espérant avoir répondu au mieux à votre question, nous vous remercions de la confiance que vous avez accordée à notre service.
Cordialement,
Eurêkoi
le Service de réponses à distance
de la BMVR de Marseille
< http://www.bmvr.marseille.fr >
< https://www.eurekoi.org >
Vous aussi vous avez une question ?
POSEZ-NOUS VOTRE QUESTION
Laisser un commentaire
Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *