Do you have any idea who is responsible for distributing the 1981 documentary film, The Reporters made by Raymond Depardon? i heard (though the BFI) that it was co-produced by you guys and Pari Film. Best Wishes
TAGS :
Réponse apportée le 12/09/2006  par PARIS Bpi – Actualité, Art moderne, Art contemporain, Presse
Hello,
the complete technical information and synopsis of this documentary film is avaible on the following web site :
http://www.imdb.com/title/tt0082986/
Here I copy you a quotation :
Plot Summary for
Reporters (1981)
The documentary traces the at times unrewarding, cynical and difficult world of photographers of the Gamma Photo Agency, founded by Raymond Depardon, the director of the film. Through their lives, the political and social life of people at large is also depicted.
If your purpose is to buy it, it is now avaible on DVD and you can find it on line, for instance at:
http://www4.fnac.com/Shelf/article.aspx?PRID=1531755&OrderInSession=1&Mn=1&SID=56860b7d-5b6f-5825-8775-1802f2ee8173&TTL=101220061147&Origin=fnac_google_home&Ra=-3&To=0&Nu=1&UID=032c05521-9bd8-eae0-cad1-a0ac6a86bef3&Fr=-1
or at :
http://www.amazon.fr/Reporters-Jacques-Chirac/dp/B0001ZF5BS
Sincerily,
Eurêkoi
Réponses à distance
Bibliothèque publique d’information
Site internet : http://wwww.bpi.fr
Thème(s) :
Vous aussi vous avez une question ?
POSEZ-NOUS VOTRE QUESTION
Laisser un commentaire
Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *