Dear Sir/Madam As a student of PhD studies at Adam Mickiewicz University in Poznań, Poland, I am interested in one of the Centre Pompidou publication titled ‘Les réalismes 1919 – 1939’. I believe that this publication can enrich my doctoral dissertation. I will appreciate if you could tell me how I can reach a a copy of this publication which is available in your library. I look forward to hearing from you.
image_pdfimage_print
Réponse apportée le 10/21/2008  par PARIS Bpi – Actualité, Art moderne, Art contemporain, Presse
I’sorry but this book is out of order and the Bpi in accordance with copyright is not allowed to send photocopies of books; so you have two solutions :
-to borrow it through an academic library which participates in international interlibrary loan service. (unhappily the Bpi doesn’t take part in this system)
To locate the book in a library which will be allowed to lend it, you can use the Union Catalog of France (Catalogue Collectif de France/CCFr) that is one of the most powerful online bibliographic and document research tools in France.The CCFr makes it possible to locate more than 20 million documents available in the French library system.
It also functions as a list of French document resources : you can search the French National Directory of Libraries and Documentation Centers (Répertoire National des Bibliothèques et des Centres de Documentation/RNBCD), which provides a complete description of French libraries and documentation centers (4,100 libraries) and their collections.
Since November 2002, you can use the CCFr to request the loan of primary documents and document substitutes (photocopies, photographs, digital copies, etc.).
Its internet adress is :
http//ccfr.bnf.fr/portailccfr/servlet/LoginServlet>
– or to buy it in an online secondhand bookshop as :
http//www.priceminister.com/>
http//www.chapitre.com/>
You can also come in Paris to visit our library…
Cordially,
Eurêkoi
Réponses à distance
Bibliothèque publique d’information
Site internet : http//www.bpi.fr
Vous aussi vous avez une question ?
POSEZ-NOUS VOTRE QUESTION
Laisser un commentaire
Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *